Bli medlem i SCT

Alla är välkomna som medlemmar!
Alla, oavsett ambition, förmåga, bakgrund etc, är välkomna att börja träna med oss. Det enda viktiga är att du tycker triathlon är/verkar roligt, att du vill träna med oss och att du vill bidra till en trevlig kamratstämning i klubben. För att få ut så mycket som möjligt av simträningen brukar vi rekommendera att du kan simma 200m frisim.

Stockholm City Triathlon är en aktiv klubb med många gemensamma träningar året runt, sociala aktiviteter som t.ex. klubbfester och gemensamma arrangemang, tävlingar etc. Vi är en ideell förening, dvs det är vi som medlemmar som får hjälpas åt för att allting ska fungera. En del i detta är att du som medlem förväntas hjälpa till som funktionär på våra KM och/eller på större tävlingar som Stockholm triathlon mm. 

Bli medlem
SCT tillämpar årsmedlemskap, januari till december eller halvårsmedlemskap, september till december. I medlemskapet ingår all ordinarie schemalagd träning, testdagar på Bosön med intressanta föreläsningar, klubbmästerskap mm. 

Några gånger per år bjuder vi in till välkomst- och informationsmöte där nya medlemmar får höra lite om vad det innebär att vara medlem i klubben, lära sig mer om triathlon i allmänhet och träffa några av sina nya klubbkamrater.

Medlemsavgifter 2024
Januari - december, 2200 kronor
September - december, 1250 kronor

Vi är en stor klubb med många medlemmar och nya ansikten kan vara svåra att upptäcka. Men vi vill gärna få en chans att hälsa dig välkommen! För att hjälpa oss med det är du välkommen att ta kontakt med oss via info@sct.nu i samband med att du börjar träna med oss. Och när du dyker upp på ett träningspass får du gärna tala om för tränarna att du är ny, då kommer de göra sitt bästa för att hjälpa dig tillrätta.

Om du mot förmodan skulle ångra dig kan du häva ditt medlemskap inom 14 dagar från det du anmälde dig och få medlemsavgiften återbetald. Kontakta då oss på info@sct.nu.

Anmälan
Vad kul att du vill bli medlem! Första steget för att gå med i SCT är att skapa ett konto här på vår hemsida. Andra steget är att anmäla dig till medlemskapet. Du får då ett välkomstbrev med information samt en faktura för medlemsavgiften.

Läs gärna våra Frågor och Svar för vanliga frågor angående medlemskapet, och hör av dig till info@sct.nu om du har några andra frågor.

Varmt välkommen till SCT!