Styrelse

Här kan du läsa om SCTs styrelse. Kontakta oss gärna om du har frågor eller förslag på hur vi kan utveckla klubben.

Valberedningen består av Tora Philp, Jonas Littorin och Jonas Lerneteg.

 

Jenny Ögren
Jenny Ögren
Ordförande

Gjorde sin första supersprint 2012 och lärde sig därefter crawl och att köra racer. Medlem sedan 2017 och har genomfört olympisk, 70.3 samt diverse swimrun. Är lite för nöjd för att jaga snabbare tider eller längre distanser, fokuserar på träningsglädje och social samvaro istället.

Linn Egeland
Linn Egeland
Kommunikationsansvarig

Bodde i Kina några år och ”alla” jag umgicks med där höll på med löpning, simning och/eller cykling. Så det vara bara att hänga på ;) Körde ett par Olympiska distanser och det var ju jäkligt kul! Flyttade hem och hittade till SCT och på den vägen är det.

Cecilia Gyllander
Cecilia Gyllander

Ulrik Lind
Ulrik Lind
Ledamot

Håkan Terelius
Håkan Terelius
IT-ansvarig, Sekreterare

Har tränat och tävlat triathlon sedan år 2012 på allt från sprint- till ultradistans. Tävlar enligt motto ”ju längre distans desto roligare, då hinner man med mer fika”. Är löptränare, styrelseledamot och du hittar honom på nästan alla klubbaktiviteter.

Håkan Thomee
Håkan Thomee

Började med triathlon 2008 och har kört dom flesta varianter upp till 70.3. Utöver triathlon har det blivit en hel del tävlande i cykling i landsväg, tempo, cyclocross och mtb samt lopp i längdskidor, löpning och något swim run. Även om tävlandet avtagit dom senaste åren håller jag i gång med varierad träning. Är även SCF-utbildad cykeltävlingsledare.

Josefine Uddenäs
Josefine Uddenäs
Kassör

Jag som bara skulle fortsätta lära mig crawla som vuxen 2017 blev snabbt ägare av en racer och ökade min komfortzone i löpdistans från minus 5 km till plus 15 km… do I have to say more?! :)

Izabelle Wärja
Izabelle Wärja

Det började med en skada och slutade med SCT! Har under större delen av livet hållit på med sport och löpning, och på senare år långdistanslöpning, men det fick sig ett abrupt avbrott under sommaren 2023 då stressfrakturen var ett faktum. Cykling kom inte heller på fråga, och då var det bara simning kvar. Som funktionär på Stockholm Triathlon 2023 kom jag i kontakt med SCT, och på den vägen var det. Nu kan jag inte se en vardag utan simning - och inte utan SCT heller!