Styrelse

Här kan du läsa om SCTs styrelse. Kontakta oss gärna om du har frågor eller förslag på hur vi kan utveckla klubben.

Valberedningen består av Tora Philp, Jonas Littorin och Jonas Lerneteg.

 

Jenny Ögren
Jenny Ögren
Ordförande

Gjorde sin första supersprint 2012 och lärde sig därefter crawl och att köra racer. Medlem sedan 2017 och har genomfört olympisk, 70.3 samt diverse swimrun. Är lite för nöjd för att jaga snabbare tider eller längre distanser, fokuserar på träningsglädje och social samvaro istället.

Josefine Uddenäs
Josefine Uddenäs
Kassör

Jag som bara skulle fortsätta lära mig crawla som vuxen 2017 blev snabbt ägare av en racer och ökade min komfortzone i löpdistans från minus 5 km till plus 15 km… do I have to say more?! :)

Linn Egeland
Linn Egeland
Kommunikationsansvarig

Bodde i Kina några år och ”alla” jag umgicks med där höll på med löpning, simning och/eller cykling. Så det vara bara att hänga på ;) Körde ett par Olympiska distanser och det var ju jäkligt kul! Flyttade hem och hittade till SCT och på den vägen är det.

Malin Hamnered
Malin Hamnered
Suppleant

Glad vardagsatlet som utmanas av att nå sin fulla potential. Älskar aktiviteter i naturen, umgås med nära och äta glass. Samlar på färgglada t-shirts från extremtriathlons. Att träna i ScT är en ynnest och ser fram emot året i styrelsen.

Mathias Liljefors
Mathias Liljefors
Medlemsansvarig

Mathias är den första du får kontakt med i klubben vid medlemsfrågor. Han uppskattar cykling, resor, upplevelser och sociala sammanhang. Simmar helst öppet vatten och vill cykla till Skottland.

Ulrik Lind
Ulrik Lind
Ledamot

Anders Nyberg
Anders Nyberg
Simtränare, suppleant

Gammal simmare som måste ha nåt stolleprov att träna till, annars är det lätt att låta bli. Har kört alla triathlondistanser men har nu fastnat lite för swimrun och ötillö som huvudmål. Tycker det är kul att använda sina +40 år inom simningen till att hjälpa andra bli bättre och nå sina mål.

Håkan Terelius
Håkan Terelius
IT-ansvarig, Sekreterare

Har tränat och tävlat triathlon sedan år 2012 på allt från sprint- till ultradistans. Tävlar enligt motto ”ju längre distans desto roligare, då hinner man med mer fika”. Är löptränare, styrelseledamot och du hittar honom på nästan alla klubbaktiviteter.