Nyheter

TRIMTEX WEBSHOP ÖPPEN 26/-10/3

  • 26 feb 2024

TRIMTEX WEBSHOP ÖPPEN

Nu öppnar vår webshop hos Trimtex för beställning av klubbkläder!

Logga in via länken här: Stockholm City Triathlon | Trimtex Custom

Logga in eller skapa ett nytt konto, sen kommer du åt vår teamshop med koden: stockholmcitytri-1856

Shopen är öppen tom 10/3

På klubbdagen 9/3 kommer vi ha en referenskollektion tillgänglig, alla plagg kommer finnas men bara i en storlek. Så för att hitta din storlek rekommenderar vi att ni använder att onlineverktyget på Trimtex-hemsidan.

Happy shopping!

KM Duathlon 2024

  • 19 feb 2024
  • klubbmästerskap KM

KM Duathlon 2024

Inte långt kvar till säsongen 2024 drar igång och först ut i vår KM-serie för 2024 är Duathlon. I år har vi valt att köra vårt klubbmästerskap som en del av Arlandastad Duathlon som går av stapeln 1 maj. Anmäl er innan 1 mars för Early Bird-pris!

Anmälan Arlandastad Duathlon 2024 (SM/RM + STC) (mittlopp.se)

Årsmöte 2024

  • 11 feb 2024

image: Årsmöte 2024

Kallelse till årsmöte för Stockholm City Triathlon Club

Härmed kallas samtliga medlemmar till årsmöte tisdagen den 12:e mars 2024 klockan 18:30.

Mötet hålls i stora konferenssalen vid Eriksdalsbadet och beräknas vara klart i god tid före kvällens simträning. Anmäl dig gärna på hemsidan så vi vet hur många som kommer.

Klubbfest 9:e mars

  • 28 jan 2024

image: Klubbfest 9:e mars

SCTs CLUB PARTY!

Saturday, March 9, 18:00-23:00

You are invited to SCT's club party, this year held at Stadshuskällaren in Kungsholmen. Prepare for an evening filled with fun activities, delicious food and great company!

Last day to sign up is February 10th at sct.nu. If you have any dietary restrictions or allergies, please provide this information when signing up. Note that the registration is binding.

Cykelresa till Gran Canaria 3 februari med Aktivitus

  • 18 jan 2024

image: Cykelresa till Gran Canaria 3 februari med Aktivitus

Detta är veckan för dig som vill få bra träning med tydlig träningsstyrning där alla får ut bra träning på sin nivå.

Om resan

Det här är veckan som kommer göra dig riktigt snabb under 2024! Träningen kommer att vara styrd med tydliga sträckor, intensitet och övningar. Vi jobbar med helheten av din cykelförmåga - uthållighet, cykelteknik och cykling i grupp. Utöver detta kommer vi att göra fälttester med laktatmätningar för att säkerställa just din intensitet under passen. Med andra ord kommer veckan se väldigt lik ut vad ett proffslag gör under en träningsvecka.
En tydlig träningsinriktning under veckan utesluter givetvis inte bra luncher och kaffestopp på fina platser, gemensamma middagar och andra trevligheter.  

Veckans program

Utöver att samtliga träningspass och rundor är ledarledda så ingår det laktatmätta fälttester, uppföljning, teknikträning och föreläsningar. Under de flesta dagarna kommer vi att köra två träningsgrupper som du fritt väljer mellan. En grupp för en längre och hårdare träningsdag samt en grupp för en kortare och lättare träningsdag. Det finns också bra förutsättningar för de som vill träna löpning och simning under veckan.

Boende

Vi bor på fantastiska Lopesan Baobab (*****) i en fin miljö, stort poolområde (Grymt för familjer, barn och trötta cyklister) med frukost och middag som ingår i resan. Nivån på maten och hotellet är exceptionellt bra.

SISTA MINUTEN RABATT FÖR MEDLEMMAR 1500 kr KOD: AKTVIP24

Boka här! Frågor och funderingar: Kontakta Micke Hanell 070-6924550

Innan resa får du även 50% rabatt på Avanceradtest cykel