Nyheter

KM i Löpning

  • 11 jun 2024
  • klubbmästerskap KM

Dags för KM i Löpning den 19 juni!

Förutom klubbtävlingen på 10 km så kommer det även finnas möjlighet för ett så kallat "fun run" alternativ på 5 km. Jag hoppas att ni är peppade på att komma och springa!

Ni anmäler er genom att logga in på https://www.sct.nu/boka-aktivitet/ (anmälan för alla, dvs oavsett om ni vill springa tävlingen på 10 km eller fun run 5 km).

Om ni inte vill, eller kan, springa får ni gärna skriva upp er som funktionärer. Anmälan som funktionär sker på samma ställe, dvs https://www.sct.nu/boka-aktivitet/

Och i sista hand tänker jag att ni som inte kan springa eller hjälpa till, ändå kan vara en del av det härliga communityt. Se till att göra en notering i kalendern och kom ut för att vara hejarklack till de tappra samtidigt som vi gemensamt kan fira in sommaren!

Lite fakta om själva upplägget:

Samling och nummerlappsutdelning (för bägge klasser) från strax innan 18:00 vid Djurgårdsbrunnsbron (där även målgång sker).

Racebrief 18:15 och därefter gemensam jogg bort mot starten.

Därefter springer vi 2,5 eller 5 rundor runt Djurgårdsbrunnskanalen tills man avverkat 5 eller 10 platta kilometrar (kontrollmätt via både karta och gps-klocka).

Vi ses där!

 

Simning - lane management

  • 11 apr 2024
  • Info

Det är högt tryck på simpassen, speciellt på morgonen när vi har färre banor och simmar i 25:an. Det är viktigt att vi alla hjälps åt så passen genomförs så smidigt som möjligt. Vi är alla där för att få ut så mycket som möjligt från träningen men viktigt att vi alltid visar hänsyn och respekt mot våra träningskompisar. Läs gärna igenom dokumentet från Matt Hill med matnyttig information om simträningarna.  

Årsmöte 2024

  • 11 feb 2024

image: Årsmöte 2024

Kallelse till årsmöte för Stockholm City Triathlon Club

Härmed kallas samtliga medlemmar till årsmöte tisdagen den 12:e mars 2024 klockan 18:30.

Mötet hålls i stora konferenssalen vid Eriksdalsbadet och beräknas vara klart i god tid före kvällens simträning. Anmäl dig gärna på hemsidan så vi vet hur många som kommer. Mötet hålls på svenska. 

Klubbfest 9:e mars

  • 28 jan 2024

image: Klubbfest 9:e mars

SCTs CLUB PARTY!

Saturday, March 9, 18:00-23:00

You are invited to SCT's club party, this year held at Stadshuskällaren in Kungsholmen. Prepare for an evening filled with fun activities, delicious food and great company!

Last day to sign up is February 10th at sct.nu. If you have any dietary restrictions or allergies, please provide this information when signing up. Note that the registration is binding.

Cykelresa till Gran Canaria 3 februari med Aktivitus

  • 18 jan 2024

image: Cykelresa till Gran Canaria 3 februari med Aktivitus

Detta är veckan för dig som vill få bra träning med tydlig träningsstyrning där alla får ut bra träning på sin nivå.

Om resan

Det här är veckan som kommer göra dig riktigt snabb under 2024! Träningen kommer att vara styrd med tydliga sträckor, intensitet och övningar. Vi jobbar med helheten av din cykelförmåga - uthållighet, cykelteknik och cykling i grupp. Utöver detta kommer vi att göra fälttester med laktatmätningar för att säkerställa just din intensitet under passen. Med andra ord kommer veckan se väldigt lik ut vad ett proffslag gör under en träningsvecka.
En tydlig träningsinriktning under veckan utesluter givetvis inte bra luncher och kaffestopp på fina platser, gemensamma middagar och andra trevligheter.  

Veckans program

Utöver att samtliga träningspass och rundor är ledarledda så ingår det laktatmätta fälttester, uppföljning, teknikträning och föreläsningar. Under de flesta dagarna kommer vi att köra två träningsgrupper som du fritt väljer mellan. En grupp för en längre och hårdare träningsdag samt en grupp för en kortare och lättare träningsdag. Det finns också bra förutsättningar för de som vill träna löpning och simning under veckan.

Boende

Vi bor på fantastiska Lopesan Baobab (*****) i en fin miljö, stort poolområde (Grymt för familjer, barn och trötta cyklister) med frukost och middag som ingår i resan. Nivån på maten och hotellet är exceptionellt bra.

SISTA MINUTEN RABATT FÖR MEDLEMMAR 1500 kr KOD: AKTVIP24

Boka här! Frågor och funderingar: Kontakta Micke Hanell 070-6924550

Innan resa får du även 50% rabatt på Avanceradtest cykel