Nyheter

Årets sista klubbdag på Bosön 19 november toppas med föreläsare Mattias Reck

  • 31 okt 2022

Låt oss fira av året som började i ”lock-down” som sakta utvecklats till att bli fyllt av gemensamma träningstillfällen och tävlingar med en klubbdag på Bosön följt av klubbfest lördagen den 19 november.

Mattias Reck är mest känd som proffstränare inom cykling. Han tränar idag cykellaget Trek-Segafredos dam- och herrlag samt att han även coachar skidåkare. Bl.a. Vasaloppsvinnarna Lina Korsgen, Max Novak och Ida Dahl. Mattias kommer berätta om yrket och livet som proffstränare i en större internationell organisation och dess utmaningar. Han kommer även förklara konditions- och uthållighetsidrottares kravprofiler, med fokus på cykelträning, och vilka förutsättningar vi och våra kroppar har att träna upp dessa förmågor.

Klubbdagen sker ute på Bosön med samling 08:50
0900-1030 Får ni välja på att genomföra Coopertestet (inomhus) eller skön utomhus löpning i skogen
1045-1145 håller vår löpguru Joar i ett backintervallpass (utomhus)
1200-1300 Lunch i matsalen
1300-1500 Föreläsning av Mattias Reck
Vi ses väl på Bosön 19 november? Anmäl dig senast 15 november.

Från sponsor Team Snabbare - Cykelresa till Mallorca i påsk 2023

  • 23 okt 2022

Nu är äntligen påskens cykelresa till Mallorca bokningsbar här: https://teamsnabbare.se/pages/cykelresan-till-mallorca-i-pask
När: 8-15, 8-22 eller 15-22 april 2022
Var: Sunwing Alcudia Beach (där de flesta bor) eller VIVA Golf (vuxenhotell), i Alcudia på Mallorca
Pris: från 14 502 kr för del i dubbelrum inkl halvpension. Enkelrumstillägg (begränsat antal) från 1 800 kr.
Självklart har vi direktflyg, och möjlighet att ta med cykeln på flyget eller boka en fin cykel som står och väntar på dig när du kommer fram, om du vill slippa packa ner och upp din cykel.

Team Snabbare (inklusive guiderna från tidigare Camp Mallorca) har arrangerat populära cykelresor till bland annat Mallorca i flera decennier. Många Hofvare har njutit vägarna nedför och uppför Sa Calobra, Puig Mayor, Formentor med flera favoritrundor på ön med oss genom åren.