Nyheter

Bosön 11/2, föreläsare #2

  • 27 jan 2017

”Träning är effektiv om den ger största möjliga resultat med minsta möjliga insats”
Mikael Mattsson medicine doktor i fysiologi och författare ger tips om hur du på bästa sätt planerar din träning, oavsett om du är nybörjare eller på elitnivå.
Föreläsningen kommer att beröra, Pulsträning, Belastning och återhämtning, Metoder att mäta belastning och Återhämtningsmetoder.

 

Bosön 11/2

  • 26 jan 2017

Vi har den stora äran få presentera en av Sveriges mest färgstarka föreläsare och inspiratör - Annika R Malmberg Hamilton.
En underhållande föreläsning om människors olikheter och drivkrafter. Genom åren hon inspirerat tusentals personer, ledare, säljare och även multisportteam och lag till framgång. Även utanför jobbet älskar Annika utmaningar. Hon tränar och tävlar i mountainbike, terränglöpning och paddling tillsammans med sin man och kollega Johan

 

Årsmöte

  • 20 jan 2017

image: Årsmöte

Tisdag 21:a februari är det dags för årsmöte i SCT. Mötet hålls i stora konferenssalen på Eriksdalsbadet. Vi startar årsmötet kl 18:30 för att hinna klart i god tid före kvällens simning. Vi bjuder på lite energi och dryck under kvällen så anmäl dig gärna här på hemsidan så vi vet hur många som kommer. Klicka på läs mer för att se agenda och kallelse.

Duscha Nakna

  • 18 jan 2017

image: Duscha Nakna

Det är obligatoriskt att duscha och tvätta sig (naken) innan bassängbad på din tränings/tävlingsanläggning.
Detta gäller alla grupper som har verksamhet hos oss - tänk på att vara ett gott föredöme för andra föreningsmedlemmar!
Tyvärr finns det en gammal vana för flera av våra föreningsaktiva, att inte duscha och tvätta sig innan man hoppar i våra bassänger.
Om du tvättar dig ordentligt före bassängbad, hjälper du till att hålla bassängen fräsch. Ju fler som gör som du, desto renare, roligare och hälsosammare blir det att simma. Och så ska det ju vara!


Bassängen tackar!

Medlemskap 2017

  • 2 jan 2017

image: Medlemskap 2017

Vi har nu öppnat upp för att man ska kunna bli medlem för 2017.

Skapa ett konto och gå vidare till Anmälan så hittar ni knappen för att bli medlem under 2017 där.

Välkomna