Nyheter

Kölista tillfälligt stängd

  • 27 nov 2014

Trycket på att bli medlem är högt just nu och vi har i skrivande stund 72 sugna triathleter på kölistan. Då vi nu skickar ut förnyelser till våra befintliga medlemmar så har vi stängt möjligheten att ställa sig på kölista för medlemsskap för resten av året. Direkt efter årsskiftet kommer vi att beta av kölistan i tur och ordning och förhoppningsvis ska alla som vill få plats.

Snart dags att förnya medlemskap!

  • 26 nov 2014

image: Snart dags att förnya medlemskap!

Många av er har redan satt upp sina mål och anmält sig till tävlingar och har därmed startat upp träningen inför säsongen 2015. Vi hoppas att du vill fortsätta göra det i SCTs färger och därför läser denna info lite extra noga!

Vi kommer inom kort att skicka ut faktura för nästa medlemsår till alla som er är medlemmar nu under 2014. 

Valberedningen kallar!

  • 26 nov 2014

I slutet av februari sker SCT:s årsmöte och då väljs en ny styrelse med ansvar för föreningen under året. Är du intresserad eller känner du någon som är intresserad av att sitta i styrelsen?

Du kanske har föreningsvana, är ekonom, jurist eller har erfarenhet av organisation och styrning? Du kanske inte har erfarenhet av något av detta men är ändå sugen på och lämplig för ett föreningsuppdrag.
Hör av dig till valberedningen: kronfredrik65@gmail.com eller 0702 68 11 69.
 

Dags att söka till elitgruppen!

  • 26 nov 2014

image: Dags att söka till elitgruppen!

2014 har varit ett framgångsrikt år för SCTs elitgrupp med många starka placeringar och inte minst pallplatser och segrar! Vi har under året som gått också kunnat följa tidigare medlemmars framgångsrika framfart på såväl svenska som internationella tävlingar. Har du en ambition att tävla på elitnivå och vill får stöd från SCT att ta dig hela vägen fram? Då ska du söka en av de sex platser i SCTs Elitgrupp där klubben stöttar elitsatsande medlemmar lite extra. 

Testdag på Bosön 29Nov

  • 25 nov 2014

Samling vid övre receptionen strax innan kl 9.
Programmet: kl9-12 styrketräning för simmare: teori och praktika samt coopertest, kl 12-13lunch
från kl 13 föreläsning av Göran Kenttä dr i idrottspsykolog "återhämtning-vägen till en hållbar idrottskarriär" och en berättelse av Greger Sundin om äventyr och målsättning och hur känns det egentligen att gör 30 ironman på 30 dagar?
Anmälan på hemsidan! www.sct.nu Endast öppen för medlemmar i SCT och alldeles gratis!

Simning nästa vecka

  • 12 nov 2014

På grund av att det bedrivs SM simning på Eriksdalsbadet nästa vecka så har våra tider minskats till enbart Torsdag morgon. Våra tider på Gubbängen och Åkeshov är kvar och inte påverkade av SM. Hoppas ni kan hitta andra tider och ställen att simma på istället om dessa platser inte funkar.

Boost-helg med Linda o Timo 7-9/11

  • 5 nov 2014

Vi har planerat att köra lite extra träning och alla är välkomna att hänga på det som passar in och hinns med.