Nyheter

KM löpning 29 maj

  • 26 maj 2019

Nu är det dags för den 3e deltävlingen i vår KM-serie! Denna gång gör vi upp om klubbens snabbaste dam och herr i 10km löpning. Tävlingen hålls på Djurgården där vi springer 2st 5km loopar. 

Vi tillhandahåller nummerlappar så ta med racebelts eller säkerhetsnålar. Efter loppet delas det ut priser till de tre snabbaste i dam- repsektive herrklassen. 

Läs mer och anmäl dig här

Få klubbkläder innan sommaren

  • 9 maj 2019

Passa på att beställa klubbkläder innan sommaren, vi har en något mindre sommarkollektion att välja ur med beställningsfönster 9-19 maj och ett leveransdatum 20 juni.

Nästa omgång beställning görs i höst. 

Läs mer om sommarkollektionen och våra klubbkläder här

Till herrkollektion 
Till damkollektion

 

Klubbdag på Bosön 25 maj

  • 8 maj 2019

image: Klubbdag på Bosön 25 maj

Välkomna alla medlemmar till Bosön! Vi startar dagen med coopertest eller utomhuslöpning sedan följer löpteknik med fd. elitlöparen Malin Ewerlöf och inspirationsföreläsning efter lunch. Mest känd är kanske Malin från sitt EM-silver på 800 meter 1998, men visste du att hon därefter också innehar 23 stycken SM-guld.

Under eftermiddagen har vi utförsäljning av klubbkläder och fika, därefter gästas vi av Fredrika Ek som i höstas kom hem från sitt äventyr på cykel jorden runt, endast 26 år gammal. Vi får lyssna på hennes resa som varade i nästan tre år.

Anmäl att du kommer här

Inför Åland Cykelläger

  • 6 maj 2019

image: Inför Åland Cykelläger

Inför Cykelläger på Åland Torsdag:
6:45 Samling Stadsgården framför Viking Line terminalen
07:00 åker vi ombord (Incheckning görs senast 07:15... så kom inte sent)
Hytt på båten för förvaring.
07.45: Båten avgår 

Mer info finner ni under läs mer.

KM cykel 8 maj

  • 6 maj 2019

Klubbmästerskap i cykel går av stapeln 8 maj kl. 18.30, samling 18:00 på parkeringen vid Botkyrka Kyrka. Tävlingsledare: Donato Campanini

Tävlingen sker på en ca 27km lång bana med vändpunkt. Starten sker individuellt med 30sek mellanrum, drafting är inte tillåtet. 

Läs mer 
Anmäl att du kommer här