Nyheter

Bosön testdag 4

  • 26 jan 2014

Test dag på Bosön. samling 0900-0915 vid den nedre receptionen.

Vi kommer delas upp i 2 grupper där ena gruppen kommer börja me Cooper test och den andra kör teknik träning med Proffs coachen Fredrik Zillen som även har varit huvudtränare för SCT löpning tidigare.
1130 blir det Lunch som klubben bjuder på.

1230 blir det en föreläsning av Per Englund om simning som är den svåraste grenen inom triathlon teknik mässigt. samt möjlighet att handla triathlon prylar av  Venkanto med 25% club rabatt och det är Peter Dörlich som hand hand om det.

 

Medlemskort

  • 22 jan 2014

Ingen simnin på Söndag på grund av tävling i 25m basängen och 50m bassängen är till för allmänheten på tvären med 25m banor.

Vi har nu tagi beslutet att jag kommer att sitta och dela ut passerkort i cafeterian innan simpassen och pricka av er på en lista. men jag kan även skicka ut om ni bara simmar torsdags mornar eller inte har tid att komma ner. men då kan det dröja innan ni eventuellt får era kort.
och jag kommer att gå in för att byta om 10min innan varje simpass. efter det delar jag inte ur fler kort.

Kallelse till Årsmöte 20 februari

  • 20 jan 2014

image: Kallelse till Årsmöte 20 februari

Snart är det dags för årsmöte i Stockholm City Triathlon Club och vi håller detta på Clarion Hotel Skanstull (OBS! ny plats!) 20 februari med start kl 18. Förutom de sedvanliga verksamhetsberättelserna och planerna för 2014 kommer vi även att berätta mer om kommande aktiviteter, träning, tävlingar mm. Vi bjuder på lite energi så vi är laddade inför simningen som startar som vanligt kl 21, dock utgår löpningen denna kväll. Observera att vi behöver få in eventuella motioner senast 23 januari, dessa skickas i så fall till info@sct.nu. Kallelse med föredragningslista hittar du under "Läs mer"-länken.

Vill du bli medlem i SCT 2014?

  • 7 jan 2014

Nu öppnar vi för registrering av nya medlemskap för tränings- och tävlingsåret 2014! För att bli medlem ska du först registrera ett konto här på hemsidan och det gör du genom att klicka på Skapa konto i inloggningsrutan till höger. OBS! Kontot är bara ett konto, nästa steg är att logga in och gå in på rubriken Anmälan i menyn. Där ska du anmäla dig till Medlemskap/Helårsmedlem 2014 så får du en bokningsbekräftelse samt en faktura avseende medlemsavgiften.