Nyheter

Åland Cykelläger Info

  • 16 maj 2017

image: Åland Cykelläger Info

Inför Åland

Handdukar och sänglinne kommer att finnas i Käringsund så ni behöver inte stoppa ner det i bagaget.

Hur funkar det med "incheckning" etc på fredag morgon? När behöver man vara på plats? Träffas vi nånstans utanför och cyklar in på bildäck i samlad trupp?

Vi möts klockan 6:35 framför entrén till Viking Line. Vi kommer sedan i samlad trupp 6:45 bege oss till bildäck eller för dom som packat cykeln bege sig direkt på båten.

 

Förvaringsmöjligheter för bagage under resan samt "ombyte" från cykelkläder till reskläder vid avresa och omvänt vid ankomst?

Förvaringsmöjligheter finns på färjan där ett rum är öppet till 15 min efter avfart för att sedan öppnas igen 15 min innan ankomst. Finns även förvaringsboxar att tillgå.

Ombyte görs på lämplig plats på båten eller i hamn.

Antar förresten att det kan vara en vettig idé att sikta på en rejäl bufféfrukost ombord - är det läge att boka för nåt sånt tror ni?

Behöver inte förboka någon frukostbuffe utan det kommer finnas plats för det på färjan.

Cykelläger Åland

  • 6 maj 2017

image: Cykelläger Åland

Cykelläger Åland

Nu är äntligen schemat för ålandslägret på plats. 07:45 Avresa till Åland från Stadsgården på Fredagen den 19/5 och hemresa 21/5 med ankomst sent på söndagskvällen.

Vi kommer att få god mat både här och där. 2-3 lokala guider så vi får en fin naturupplevelse samt en egen färja. Den stora kostnaden ligger på mat och boende vilket gör att kostnaden hamnar på 2250 kronor för SCT medlemmar, Vi subventioneras med 250 kronor (Med andra ord hamnar kostnade på 2500 kronor).

Mer information under Läs mer.