Nyheter

Måndagsträning

  • 17 okt 2015

På måndagarna hålls löpning, spinning och funktionell styrka på Nordic Wellness Lindhagen. Ses där!

Elit 2015/2016

  • 13 okt 2015

image: Elit 2015/2016

Nu är det dags att söka in till nästa års elitgrupp. Om du är med och strider där uppe i toppen på tävlingarna eller om du vet att du är (eller har potential att bli) ruskigt snabb i simning, cykling och löpning, tveka inte att skicka in en ansökan!


Ansökan ska vara klubben tillhanda senast 23:e oktober. Är du sugen? Läs då mer nedan.

Föreläsning med Jim Thuresson

  • 10 okt 2015

image: Föreläsning med Jim Thuresson

I samarbete med Sisu bjuder vi in till en föreläsning med Jim Thuresson. Missa inte det!

Tid: lördag 17:e oktober kl 11:00
Plats: Stora konferensrummet på Eriksdalsbadet

Cykling söndag 11:e oktober

  • 8 okt 2015

Söndagens cykling startar kl 10.00, samling brofästet Lidingöbron (Ropstensidan). Vi kommer att cykla Lidingöloppets banasträckning, så MTB/CX är att föredra. Hybrid fungerar också. Vi kör ca 2 timmar, går att gena vid Grönsta. Anna är värd för denna tur runt ön.

Klubbfest 6:e november

  • 1 okt 2015

image: Klubbfest 6:e november

Nu är anmälan för årets klubbfest uppe. In och anmäl dig fort som tusan då det bara finns 100 platser! Det finns även en lista för efterinsläpp. Där kan du skriva upp dig själv och vänner (även icke-SCT:are är välkomna på eftersläppet) så kommer ni in gratis mellan kl 23-24.
 

Anmäl dig här på hemsidan om du vill vara med på aktivitet och middag, och maila sedan dina uppgifter samt vad du vill äta till sct@fredrikas.se (se detaljer under Läs mer). Vill du skriva upp dig och/eller vänner på eftersläppslistan räcker det att mejla sct@fredrikas.se.