Nyheter

Cykelmekarkurser

  • 18 feb 2014

image: Cykelmekarkurser

Nu är det dags för de mycket uppskattade cykelmekarkurserna på Cycling! Kursen är uppdelad i två kurstillfällen där ena avser teori kring cykelns funktioner och uppbyggnad samt ett andra tillfälle med praktik där man under vägledning får meka med sin cykel. Varje kurstillfälle är subventionerad till 200 kronor. 

 

Träningsläger i Falun 28-30 mars

  • 18 feb 2014

image: Träningsläger i Falun 28-30 mars

Välkommen på en rolig och intensiv träningshelg med löpning och cykling i fokus. Lägret håller till i Falun och delas upp i löpning och simning på lördagen och en fartfylld och rolig cykelträning i Velodromen på söndagen. 
 

Årsmöte 20 februari

  • 12 feb 2014

På grund av miss i bokningen på Eriksdalsbadet har vi flyttat årsmötet till Clarion Hotell vid Skanstull (gångavstånd till Eriksdal) och vi startar kl 18 torsdagen den 20 februari. Ingen föranmälan behövs, men vi har lagt upp en aktivitet i vår Facebookgrupp som ni gärna får tacka ja till, om ni kommer, så att vi vet ungefär hur mycket dryck och energi vi ska förbereda.

Årsmöteshandlingarna finns publicerade under rubriken Medlemssidor/Dokument (du måste logga in för att få access). 

Förutom avtackning av avgående styrelsemedlemmar så kommer vi att tacka av Pål för hans insatser som huvudtränare samt Emma och George som lämnar elitgruppen och går över till fullsponsrad elitsatsning utanför klubben.

Välkomna!