Träningsläger i Falun 28-30 mars

  • 18 feb 2014

image: Träningsläger i Falun 28-30 mars

Välkommen på en rolig och intensiv träningshelg med löpning och cykling i fokus. Lägret håller till i Falun och delas upp i löpning och simning på lördagen och en fartfylld och rolig cykelträning i Velodromen på söndagen. 
 
Totalt finns 18 platser inkl ledare och priset för helgen avser träning, transport och logi. Behöver man ta licens för velodromen kostar det 500 kronor extra som faktureras när vi närmar oss helgen. Observera att lägret och licenskursen till viss del är subventionerad av klubben.
 
Vi far till Falun på fredagkväll den 28:e. Lördagen ägnas sedan åt löpning och Mattias Weinesson, som leder löpningen, har satt ihop ett spännande program. Dagen avslutas med ett simpass i Lugnets Simhall. 
 
Söndagen blir en heldag i Velodromen, med cykling både för de som har certifikat och för de som inte har provat på velodrom. Två pass för certifierade på förmiddagen, egen introduktionskurs för icke certifierade, samt gemensam träning i två timmar innan vi far hem mot Stockholm.  
 
Det finns 18 platser till träningshelgen och kostnad för resa och uppehälle är 750 kr, med ett tillägg på 500 kr för de som ska gå kursen. Bokning görs under rubriken "Anmälan" i menyn.