Nyheter

Beställ klubbkläder

  • 25 sep 2022

image: Beställ klubbkläder

SCT webshop är nu öppen! Du måste beställa senast den 16 oktober. Förväntad leverans i vecka 48. Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt. 

Såhär gör du:
1) Börja med att kolla in Trimtex informationsfilm om hur du loggar in i shopen och beställer.
2) Gå vidare till webshopen och välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se. Välj webläsare Chrome eller Firefox för att det ska fungera på bästa sätt.
3) Välj ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från Trimtex. På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen. ”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in."
4) Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: StockholmCityTri22
5) När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från Trimtex inom kort.

Osäker på vilken storlek du ska välja? Se informationsfilmen om passform.

Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med Trimtex via e-post eller på telefon 026-24 98 90.

Det finns en provkollektion att testa på JB Cykelsport, Hantverkarvägen 23C, Handen.

Från sponsor Team Snabbare - Cykelresa till Fuerteventura i januari

  • 25 sep 2022

image: Från sponsor Team Snabbare - Cykelresa till Fuerteventura i januari

Häng med på cykel- och simresa till värmen på Fuerteventura 6-13 jan 2023. Flyg direkt med Apollo. Vi bor bekvämt på träningsparadiset Playitas, med ett väldigt stort utbud av träning och aktiviteter, och bra mat för cyklister. Här finns även cykelbutik och verkstad, samt fina hyrcyklar om man inte vill ta med sin egen.
På Fuerteventura kan du få många varma mil och höjdmeter i benen under vintern. Det är lagom utmanande och lagom varmt. Efter varje cykeldag blir det yoga för stela cyklister för dem som vill. Allt för att orka och kunna njuta så mycket som möjligt även nästa dag.
Tre erfarna och populära cykelguider hänger med på resan: Rickard Schuber, Pål Török och  Patrik "Putte" Åhlén.
Klubbens simcoach Matt Hill står för simdelen (två coachade pass om dagen), och Pål Török för yogan innan middagen.
Klubbmedlemmar har 500 kr rabatt på resan. Rabatten fås genom att använda koden SCT.

Bosön 1 oktober

  • 14 sep 2022

image: Bosön 1 oktober

Klubbdag med Linus Thörnblad på Bosön 1 oktober kl 09:00 - ca 15!

Linus Thörnblad var en av Sveriges mest lovande höjdhoppare, men tvingades avbryta karriären redan som 25-åring. Han som tidigare hoppat en halvmeter högre än sig själv kom plötsligt inte ur sängen.

Dagen börjar med den sedvanliga pannbensövningen: coopertestet (alt. lugnare utomhuslöpning) följt av ett intervallpass (utomhus) med fokus på spänst lett av Linus. När energibalansen är återställd (läs: lunch, bekostad av klubben) kommer Linus hålla en föreläsning om vägen tillbaka. Dagen avslutas med fika!

Se till att anmäla dig redan nu!