Nyheter

Spinningutbildning

  • 30 sep 2014

Hejsan,

Nu på söndag startar spinningen.
Vi behöver flera som vill vara med och leda våra pass.
Nu på söndag, 5/10, har vi utbildning för nuvarande och blivande spinningledare mellan kl 14-16 på Nordic Wellness Hammarby Sjöstad. 
Om man känner sig lite osäker på hur man lägger upp pass eller vilken musik ska man välja, så kan man vara lugn. 
Vi kommer att ha färdiga pass med musik anpassade efter vilken typ av pass som ska köras för dom som vill.
Tveka inte, mail mig och du vill vara med. patrick.svensson@sungard.com

Välkommna
Patrick

 

Bosön testdag lördag 4 oktober

  • 25 sep 2014

image: Bosön testdag lördag 4 oktober

Nu är det dags för träningssäsongens första testdag på Bosön! Lördag 4 oktober samlas vi kl 9 ute på Bosöns idrottsanläggning på Lidingö för att göra löptest, lyssna på föredrag, prova kläder mm. Aktiviteten är gratis för medlemmar i SCT och lunch ingår, dock måste du föranmäla att du kommer. Anmäl dig på hemsidan under Anmälan.

Spinningen startar 5/10.

  • 24 sep 2014

Hejsan,

Nu drar vi igång spinningen, start söndag 5/10.

Schemat ser ut så här.

Måndagar kl 17.50-18.50 Actic i Högdalen.

Onsdagar kl 19.15-20.45 Actic i Solna Business Park.

Söndagar kl 9.00-11.00 Nordic Wellness i Hammarby Sjöstad.

Ingen simning 21/9

  • 21 sep 2014

Ingen simning ikväll. Eriksdalsbadet schema säger att vi har träning men det är felaktigt. Idag pågår en Polo tävling som gör att vi inte har tillgång till våra simtider och vi har fått en boknings bekräftelse som säger att vi inte har någon träning ikväll. Se till att hitta på något annat att träna eller att göra ikväll.

Åland Marathon 26 oktober

  • 11 sep 2014

Vi gör en höstutflykt till Åland och springer 42 alt 21 km sista helgen i oktober. Banan är ny och kommer att utgå från Godby mitt på Åland, ca 20 minuter från Mariehamn. Anmälan till gemensam resa och boende här på hemsidan, anmälan till tävlingen gör du själv.

Passerkort Eriksdalsbadet är klara

  • 9 sep 2014

Nu är det äntligen klart med kort på Eriksdalsbadet och det är dags att börja hämta ut dessa! Korten kommer vara personliga med foto (som tas på plats) och endast var giltiga under träningstiderna. Det är med andra ord viktigt att du tar med legitimation för att få ut ditt kort.

Vi är 450 medlemmar där en stor del kommer att hämta ut sina kort så det kan bli en del väntan i entrén. Har man möjlighet att ta sig dit dagtid eller på andra tider än vid våra träningstillfällen så går det förmodligen fortare. Men lite tålamod är på sin plats om ni hämtar ut vid de kommande träningarna...

 

Elite Mikaela i Rumänien

  • 9 sep 2014

Våran Elite medlem Mikaela har i helgen varit i Rumänien och skält ut deltagar i ETU tävlingen i Constanta-Mamaia. Här nedan har ni hennes blogg och tävlings berättelse.

http://www.mikaelapersson.se/2014/09/constanta-mamaia-etu-triathlon-european.html?spref=fb

Uppstarts vecka

  • 5 sep 2014

Just nu är vi uppe i Off-season för de flesta. Dock inte alla då Mikael Persson kör en Europacupstävling i Mamaia, Rumänien den här helgen. så nu behöver ni inte köra några hårda pass om ni inte ska springa Lidiningöloppet eller något liknande förens uppstarts vecka 39. Som är den 29Sep till den 5 Oktober, då kommer vi ha lite roligare träning samt första passet på Bosön den 4 Oktober med coopertest och föreläsning samt någon av våra sponsorer på plats.

Tränare/ledare Kick-off

  • 5 sep 2014

Ni som på något sätt är löptränare, cykel eller spinning Ledare bör snarast mejl till huvudtränare Chaly Danckwardt på danckwardt(at)hotmail.com om ni vill vara med på en ledare/tränar kick-off den 14 sep