Nyheter

KM i Löpning

  • 11 jun 2024
  • klubbmästerskap KM

Dags för KM i Löpning den 19 juni!

Förutom klubbtävlingen på 10 km så kommer det även finnas möjlighet för ett så kallat "fun run" alternativ på 5 km. Jag hoppas att ni är peppade på att komma och springa!

Ni anmäler er genom att logga in på https://www.sct.nu/boka-aktivitet/ (anmälan för alla, dvs oavsett om ni vill springa tävlingen på 10 km eller fun run 5 km).

Om ni inte vill, eller kan, springa får ni gärna skriva upp er som funktionärer. Anmälan som funktionär sker på samma ställe, dvs https://www.sct.nu/boka-aktivitet/

Och i sista hand tänker jag att ni som inte kan springa eller hjälpa till, ändå kan vara en del av det härliga communityt. Se till att göra en notering i kalendern och kom ut för att vara hejarklack till de tappra samtidigt som vi gemensamt kan fira in sommaren!

Lite fakta om själva upplägget:

Samling och nummerlappsutdelning (för bägge klasser) från strax innan 18:00 vid Djurgårdsbrunnsbron (där även målgång sker).

Racebrief 18:15 och därefter gemensam jogg bort mot starten.

Därefter springer vi 2,5 eller 5 rundor runt Djurgårdsbrunnskanalen tills man avverkat 5 eller 10 platta kilometrar (kontrollmätt via både karta och gps-klocka).

Vi ses där!