Nyheter

Funktionärer till STHLM triathlon

  • 18 jun 2019

Den 25 augusti går en av Stockholms största triathlontävlingar med nästan 1000 tävlande i Stockholm innerstad. Som klubb kan vi bidra med funktionärer och få ersättning för varje person som hjälper till. Var med och bidra till säker tävling och till vår ekonomi, samt få en rolig dag tillsammans med andra triathlonvänner.   

OBS! Tänk på att ange SCT under "Förening" för att vi ska kunna få ersättning. 

Läs mer på Stockholm-tri.se  
Anmäl dig som funktionär      

 

KM simning 19 juni

  • 18 jun 2019

Nu är det dags för sista deltävlingen i vår KM serie, OW simning!

Vi simmar i Källtorpssjön vid Hellasgården och banan är ca 1km lång. Starten går vid bryggorna på den norra delen av sjön och vi simmar runt de två öarna och tillbaka. Våtdräkt är okej men inte obligatoriskt, paddlar eller dolme är däremot inte godkänd utrustning vid OW simning.

När: Onsdagen 19/6
Samling 18:00
Plats: Källtorpssjön
Start: 18:30

Anmäl dig här

Anmälan triathlonhelg

  • 9 jun 2019

image: Anmälan triathlonhelg

Missa inte triathlonlägret 12-14 juli. Vi bor på Sigtuna vandrarhem och folkhögskola som ligger strax utanför den pittoreska medeltida stadskärnan. Det ligger 500m från badplats, vi har bra utgångspunkt för cykel och får riktigt mycket tid för triathlonträning, från fredag eftermiddag till söndag kväll. Sänglinne, frukost och middag fredag kväll ingår.

Läs mer och anmäl dig här

KM triathlon 12 juni

  • 5 jun 2019

Årets fjärde tävling i KM- serien är en sprintdistans i triathlon, alla medlemmar i klubben är välkomna att delta. 

Är du ny medlem och inte tävlat tidigare är det här ett ypperligt tillfälle att prova! Tävlingen avgörs den 12 juni vid Flatenbadet med samling och race brief kl 18.00 och start kl 18:30. 

Mer info finns under läs mer!