Nyheter

Annorlunda AW

  • 28 feb 2016

image: Annorlunda AW

Välkommen på AW med SCT in my hoods.

Jag erbjuder er 60 min spinning och 60 min cirkelträning i block på mitt "hemmagym" Elit Sport Club i Saltsjöbaden fredag den 11 mars kl 18-20 + efterföljande mingel i receptionsdelen.

Mer info under Läs mer.

Inställd Simning Söndag 28/2

  • 25 feb 2016

Inställd simning på söndag (28/2) på grund av tävlingar.
Väl mötta igen på tisdag.

Velodromläger i Falun

  • 19 feb 2016

15-25-190-51°= Falun
Utomhussäsongen närmar sig och nu är det dags för årets träningshelg i Falun med Velodromen i fokus. Vi far upp tidigt på lördagen den 19 mars. I Falun väntar Emma Graaf  med ett rejält pass löpträning och löpteknik på Lugnet. Efter löpningen blir det ett välförtjänt pass Yoga för löpare.  Söndagen den 20:e ägnas helt åt Velodromen. Det blir kurs för de som inte åkt förut, intensivträning för de som har cert och två timmar gemensam ledarledd träning efter kursen. Lätt sega i benen far vi hem vid 17-tiden och borde vara tillbaka i Stockholm vid pass 21.00.

Mer info under läs mer.
Anmälan finns under: https://www.sct.nu/anmalan/

Fystest hos Aktivitus

  • 15 feb 2016

image: Fystest hos Aktivitus

Nytt samarbetsavtal är nu på plats med Aktivitus i Stockholm!
Aktivitus effektiviserar uthållighetsträning genom olika fysiologiska tester som mynnar ut i adekvat och tydlig rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering

Klubbdagar är nu bokade för tester till rabatterat pris för SCT-medlemmar, bokningsbara dagar är 25 feb, 4 mar, 19 mars, 5 april och 4 maj.

Boka här!
 

Årsmöte

  • 13 feb 2016

image: Årsmöte

Tisdag 23:e februari är det dags för årsmöte i SCT. Mötet hålls i stora konferenssalen på Eriksdalsbadet. Årsmöteshandlingarna är nu publicerade och hittas under Medlemssidor - Dokument i menyn till vänster. Du måste vara inloggad för att kunna se dokumenten. Vi startar årsmötet kl 18:30 för att hinna klart i god tid före kvällens simning. Det bjuds på lite energi och dryck under kvällen så anmäl dig gärna här på hemsidan så vi vet hur många som kommer. Klicka på Läs mer för att se kallelse och agenda.