Fystest hos Aktivitus

  • 15 feb 2016

image: Fystest hos Aktivitus

Nytt samarbetsavtal är nu på plats med Aktivitus i Stockholm!
Aktivitus effektiviserar uthållighetsträning genom olika fysiologiska tester som mynnar ut i adekvat och tydlig rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering

Klubbdagar är nu bokade för tester till rabatterat pris för SCT-medlemmar, bokningsbara dagar är 25 feb, 4 mar, 19 mars, 5 april och 4 maj.

Boka här!
 

Tester Triathlon:
Triathlontest med VO2max-test
Avancerat tröskeltest på löpband och testcykel med mätning av puls och hastighet. Vi mäter även laktat (mjölksyra) för att bestämma din uthållighet. Värden på Aerob och Anaerob tröskel, fettförbränningskapacitet, max- och återhämtningslaktat ges. Här får du svar på hur dina personliga träningszoner skall se ut för effektivare träning av respektive gren. Testerna används även med fördel inför tävling i paceingsyfte.

 VO2max-test - Vi mäter din maximala syreupptagningsförmåga absolut. Detta test ger ett exakt värde på den maximala mängd syre du kan ta upp och utnyttja. Enkelt beskrivet - Din maximala 'motorstyrka'.

I kombination med grenspecifika tröskeltest bedöms din profil och kan användas för att prioritera din träningstid mer optimerat. Är det motorn som skall trimmas eller kan du inte utnyttja den fullt ut? Kort och gott, presterar du så som du borde när man jämför syreupptag, tröskelnivåer och exempelvis löpteknik eller inte. Beroende på svaret är det olika träningsråd som gäller.

Om du exempelvis önskar att lägga till något eller endast vill genomföra tröskeltest på löpning och VO2max-test, ange det i kommentarsfältet vid bokning.

För mera info: www.aktivitus.se