Nyheter

Testdag på Bosön 9 november

  • 31 okt 2013

image: Testdag på Bosön 9 november

En testdag på Bosön lördag 9 november för medlemmar i SCT, start kl 10:45. Vi kommer hinna bli klara, duscha och byta om innan eftermiddagsaktiviteten inför klubbfesten. Vi ses vid nedre receptionen, där  står en skylt om vad vårt konferensrum heter.  Anmälan till aktiviteten är obligatorisk och det gör du via "Anmälan" i menyn till vänster. 
 

Dags för årets utmärkelser!

  • 24 okt 2013

Nu är det dags för nomineringar till årets händelser och personer. En rad olika utmärkelser ska delas ut till medlemmar och det är ni som bestämmer vilka som ska få det och varför. 

Vi har listat ett par exempel på nomineringar som tex Årets värsting, Årets förebild, Årets prestation mm. Men du kan också skapa en egen kategori om du har någon särskild person eller händelse du vill belysa. Tidigare utmärkelser hittar du under fliken Medlemssidor (du måste vara inloggad först).

För att hinna sammanställa detta till klubbfesten så behöver vi ditt bidrag senast onsdag 6 november. Klicka här för att nominera!

Ny huvudtränare sökes!

  • 22 okt 2013

Pål har tillsammans med ansvariga grentränare byggt upp en gedigen tränarorganisation och en bra struktur för träningssäsongen 2013/2014, och nu vill Pål lämna över ansvaret som huvudtränare till någon annan. Vi söker därför dig som kan ta över denna grund och på sikt fortsätta arbetet med att utveckla klubbens träningsstrategier och struktur. Vill du veta mer om vad det innebär och visa ditt intresse så kontaktar du antingen Pål Török eller ordföranden Henrik Selbo.

Klubbmöte söndag 13/10 kl 16.30

  • 8 okt 2013

Nu på söndag är det dags för höstens klubbmöte där vi berättar om vad som är på gång i klubben, höstens träningsupplägg och andra aktiviteter. Förutom att få lite mer information om klubben och våra aktiviteter är det ett utmärkt tillfälle att komma med frågor, förslag och feedback till styrelse och tränare. Vi kommer samtidigt att ha en stor utförsäljning av klubbkläder!