Nyheter

Sammarbete med Stockholmmultisport

  • 22 feb 2017

Klubben inleder sammarbete med Stockholmmultisport som kommer till en början hyra in sig med 15 platser på våra onsdagsspinningar. Vi hälsar multisportarna välkomna till spinningen.

Årsmöte

  • 14 feb 2017

image: Årsmöte

Tisdag 21:e februari är det dags för årsmöte i SCT. Mötet hålls i stora konferenssalen på Eriksdalsbadet. Årsmöteshandlingarna är nu publicerade och hittas under Medlemssidor - Dokument i menyn. Du måste vara inloggad för att kunna se dokumenten. Vi startar årsmötet kl 18:30 för att hinna klart i god tid före kvällens simning. Det bjuds på enklare förtäring under mötet så anmäl dig gärna här på hemsidan så vi vet hur många som kommer.

Erbjudande träningsböcker!

  • 10 feb 2017

Tillfälle att köpa Mikael Mattssons träningsböcker på Bosön den 11:e februari.
Vi har ett antal böcker på plats till försäljning till specialpris.

LED Swim Camp

  • 7 feb 2017

image: LED Swim Camp

LED (Loftahammar Endurance Day) arrangerar i samarbete med FreeSwimmer ett SwimCamp i Västervik den 17-19 mars 2017. Som SCT-medlem får du 500 kr rabatt, ange rabattkod SCT2400.

Mer info på LED Swim Camp

Simma lugnt.

Bosön 11/2, Simfys

  • 6 feb 2017

Fredrik ”Coach Ludde” Lundin
kommer och kör simfys på Bosön, räkna med att få en ordentlig genomkörare och samtidigt lära oss övningar som stärker oss som simmare.

SCT Webshop

  • 3 feb 2017

Just nu är våran webshop otillgänglig. Detta beror på att vi just nu håller på och omorganiserar och flyttar lagret till en ny plats både i etern och på jorden. Webshopen kommer snart vara uppe igen, samt information på hur man ska gå tillväga för att inhandla SCT kläder.

För er som är sugna på och inhandla lite SCT kläder så kommer hela sortimentet att finnas tillgängligt på  Bosön 11/2. Självfallet går det bra och klämma och känna på kläderna där med.

Mvh, Styrelsen