Nyheter

INGEN träning måndag 27/10

  • 25 okt 2014

Hejsan,

Det är INGEN spinning och funktionell styrka på måndag 27/10.

Patrick

Färre Simtider

  • 21 okt 2014

Förändrarde simtider i November och December är som följande pågrund av tävlingar och matcher på Eriksdalsbadet.

Avbokningar;
2 november
23 november

14 december

 Ändrad tid till 18.30-19.30;
16 november
30 november

Fler simtider

  • 19 okt 2014

Extra simtider from 23/10!
Vi testar nya simtider på nya simhallar terminen ut. Meningen är att se om vi kan avlasta våra tider på Eriksdalsbadet för att så småningom kunna släppa på fler medlemmar som står i kö.
Torsdagar kl 21-22 i Gubbängsbadet (alltså samtidigt som Eriksdalsbadets tid)
Fredagar kl 20-21 i Åkeshov
Samma pass som körs på torsdagen i Eriksdalsbadet gäller för dessa två tider.
Det är bara dyka upp i tid, passerkort behövs inte.
För närvarande är det dessa tider som snabbt kunde fixas fram, diskussioner och bevakning inför våren pågår med fler anläggningar. Och som sagt tipsa gärna om ni vet något ledigt! Simma lugnt.

Klubbfest lördag 11 okt

  • 10 okt 2014

image: Klubbfest lördag 11 okt

Den 11 oktober är det dags för årets viktigaste händelse i Stockholms City Triathlon Club, klubbfesten med tillhörande hemlig aktivitet. I år har vi tänkt hålla oss ute i naturen varför oömma kläder och bekväma skor är att föredra.

Efter aktiviteten blir det middag på O’Learys i Farsta med spännande prisutdelningar och livesändning av årets IronMan Hawaii (och vi har abonnerat restaurangen till stängning kl01:00). Maxat, eller hur!

 

Dags att nominera!

  • 8 okt 2014

Snart är det dags för klubbfest och då kommer vi även att dela ut priser till personer som gjort något speciellt eller utmärkt sig på något sätt. Du kan nominera vem som helst, eller händelse, men det viktiga är att du kort motiverar din nominering. På denna sida har vi listat upp några förslag på kategorier att nominera i, men du kan självklart ange en egen kategori.

 

Simning de 3 kommande helgerna

  • 2 okt 2014

På söndag den 5 Oktober kommer det vara polomatcher innan vi simmar. för att visa dem lite respekt om de inte är klara i tid så väntar vi snällt tills eventuell match är helt slut innan vi börjar dra upp linor.

12 och 19 Oktober är det tävling i 25m bassängen och vi kommer inte få börja simma förens kl 1830 dess dagar och dessutom samsas om 6 banor. södertörn kommer ha 2 banor istället för 3 vilket lämnar 2 banor till allmänheten. Vi tar våra banorna längst till höger och hänvisar allmänheten till de 2 vänstra banorna närmast läktaren.

Glöm inte att duscha innan och inte ställa era väskor på golvet. så håller vi bassängen renare och underlättar för personalen att städa. och detta gäller varje träningspass

Mat och Sim Information

  • 1 okt 2014

Ni som inte har anmält vad ni ska äta på klubbfesten GÖR det. Info finns i den information som ni har fått via hemsidan.

Lite Sim Info.
Badet vill att vi ska duscha av oss innan vi börjar simma. finns studier som pekar på att 95% av all smuts som är på oss rinner av oss om man gör det utan badkläder. minskar belastningen på vattenreningen på badet.
-Nya repan öppnar på torsdag den 2 Oktober
-Inga väskor ut med väggen så underlättar det för personalen som städar. Finns en läktare att ställa väskor på så de inte blir blöta.
-Hjälp till med att få i Alla linor i vattnet. Och tänk på att inte det inte är en dragkamp mellan er. Linorna har en viss längd vilket gör att man inte kan stå i mitten av poolens kortsida och tro att den som går bort med andra änden av linan ska komma runt hörnet.
-Håll 5-10sek lucka. om du simmar ikapp den framför så bör ni bytta plats. Ligger du först och drar ifrån de andra så bör du kanske flytta upp en bana.