Klubbfest lördag 11 okt

  • 10 okt 2014

image: Klubbfest lördag 11 okt

Den 11 oktober är det dags för årets viktigaste händelse i Stockholms City Triathlon Club, klubbfesten med tillhörande hemlig aktivitet. I år har vi tänkt hålla oss ute i naturen varför oömma kläder och bekväma skor är att föredra.

Efter aktiviteten blir det middag på O’Learys i Farsta med spännande prisutdelningar och livesändning av årets IronMan Hawaii (och vi har abonnerat restaurangen till stängning kl01:00). Maxat, eller hur!

 

• Samling kl 13:30 vid parkeringen Hellasgården

• Oömma kläder (regnkläder vid dåligt väder) med bekväma skor, vid kallt väder rekommenderas mössa och smidiga handskar

• Vattenflaska

Vägbeskrivning
:

Med bil 
Från Stockholm åk via Slussen/Stadsgårdsleden eller Södra länken, kör mot Älta (väg 260). Samling på parkeringen på Hellasgården Friluftsområde. 
Med buss
 Från Slussen ta buss 401 mot Älta. Restid är ca 15 min, avstigning vid hållplats Hellasgården. 


Vid kvällens middag på O’Learys kan vi erbjuda:

1. Hamburgare med pommes frites (Boston Celtic; dressing, ost, sallad, tomat, rödlök, bbq-sås) coleslaw och saltgurka.

2. Caesarsallad med eller utan kyckling (krispig romansallad med Caesardressing, vitlökskrutonger och riven parmesanost) serveras med vitlöksbröd.

3. Pasta Alfredo vegetarisk med kyckling eller med lax (Casareccepasta i en gräddig Alfredosås med pico de gallo) serveras med vitlöksbröd med kyckling eller med lax.

Ett glas öl/vin/alkoholfritt ingår.

Pris per person 300 kr (för hemlig aktivitet, middag och IronMan Hawaii Live)

OSA senast den 30 sept genom att anmäla dig här på hemsidan. Logga in och klicka på "Anmälan" i menyn så hittar du bokningen.
 
Komplettera din anmälan med att maila Mats Sjödin och tala om vilken maträtt du vill ha, mats.sjodin@telekomnyheterna.se
 
Välkomna!
/Festkommittén