Nyheter

Passerkort Eriksdalsbadet

  • 26 aug 2014

Nytt kort behövs för att få tillgång till föreningarnas omklädningsrum på E-badet som vissa redan har märkt då vinter schemat har börjat att gälla.

Vi har skickat in en lista på alla 450st  medlemmar till badet för att få tillgång till Plastkort som vi inte kommer att behöva byta 3ggr per år och skicka ut som det har varit hittils. Dock kommer det ställa till med ett annat problem då dessa kort måste hämtas ut i receptionen. nämligen att kunna bevisa klubbtillhörighet för att få del av erbjudanden som vi som klubb har. Men vi ska försöka lösa även detta problem under hösten.

Funktionärer till Sthlm Triathlon!

  • 21 aug 2014

Vi behöver fortfarande fler funktionärer till Vattenfall World Triathlon Stockholm i helgen. Det är främst till motionstävlingen på söndag.

Ni som har tävlat i Kalmar eller på andra tävlingar i sommar kan då få se en triathlontävling från andra sidan och samtidigt dra in en slant till klubbkassan. Pengar som vi sedan använder för att erbjuda mer och bättre träning under vintern. Om du själv tävlar kanske du har någon anhörig som kan ställa upp istället. Även då går pengarna till klubben. De kommer ändå vara på första parkett och kan heja på dig minst lika mycket.

Anmäl dig här: http://apps.svensktriathlon.org/volunteers/anmalan_pop.asp?CompID=758&Club=SCT

På söndag kväll från 18.00 bjuds alla funktionärer också på en funktionärsfest i VIP-tältet på Skeppsbron. Vi ses där!

Kalmar Mini sprint

  • 13 aug 2014

På Kalmar Mini triathlon så blev SM vinnaren på Olympisk distans och SM 2a på Sprint samt Segrare av Svenska Triathlon Cupen och Elite medlem Mikaela 2a efter spurt strid mot Annie Thoren (2a på SM olympisk och SM segrarar på sprint) och Trea blev våran tidigare medlem Åsa Lundström (IM Proffs).
Och på herr sidan så vann Nils Svensson Före Rasmus Henning (våran klädleverantör, tidigare IM proffs) och Stefhan Andersen SM vinnare på medeldistans.

Winter is coming

  • 13 aug 2014

Nästa vecka börjar Vinter Schemat på Ebadet igen. det betyder att vi kommer att simma på Tisdagar (2100-2200, 7banor/50m), Torsdagar (0630-0800 3banor 25m och kl2100-2200 7banor/50m) och Söndagar (kl1830-2000 7banor/50m).