Nyheter

Årsmöte

  • 23 feb 2023

image: Årsmöte

Härmed kallas samtliga medlemmar till årsmöte tisdagen den 28:e mars 2023 klockan 18:30.

Mötet hålls i stora konferenssalen vid Eriksdalsbadet och beräknas vara klart i god tid före kvällens simträning. Anmäl dig gärna på hemsidan så vi vet hur många som kommer.

Triathlonläger 26-28 maj *INSTÄLLD*

  • 19 feb 2023

*INSTÄLLT*

På grund av för få antal anmälda har vi beslutat att ställa in triathlonlägret i Jönköping. Vi hoppas det kommer fler chanser som passar bättre för ett större antal medlemmar. 

/Styrelsen

 

Häng med till Jönköping på triathlonläger! Vi kör 3 dagar träning för er som vill ha en boost inför säsongens tävlingar eller bara tycker det är kul att komma i väg och träna tillsammans med klubbkamrater. Bra uppladdning för er som är anmälda till tävlingarna Jönköping Ironman 70.3 eller Bauer Triathlon eftersom vi kommer att träna en del på banorna. Även om lägret fokuserar mot triathlon så finns det fina möjligheter för dem som vill träna swimrun.

Vi bor på Bauergården som ligger i samhället Bunn, ca 1 mil söder om Gränna och 3 mil norr om Jönköping. Vi siktar på att köra simning i sjön Bunn, eller andra insjöar i närheten. Man kan även köra ett helt eget upplägg för den som vill. Om man vill springa trail går även Bauerleden förbi där vi bor.