Velodromläger i Falun

  • 19 feb 2016

15-25-190-51°= Falun
Utomhussäsongen närmar sig och nu är det dags för årets träningshelg i Falun med Velodromen i fokus. Vi far upp tidigt på lördagen den 19 mars. I Falun väntar Emma Graaf  med ett rejält pass löpträning och löpteknik på Lugnet. Efter löpningen blir det ett välförtjänt pass Yoga för löpare.  Söndagen den 20:e ägnas helt åt Velodromen. Det blir kurs för de som inte åkt förut, intensivträning för de som har cert och två timmar gemensam ledarledd träning efter kursen. Lätt sega i benen far vi hem vid 17-tiden och borde vara tillbaka i Stockholm vid pass 21.00.

Mer info under läs mer.
Anmälan finns under: https://www.sct.nu/anmalan/

Antal: Det kan max vara 15 personer, men inte vara färre än elva. Observera att anmälan är bindande. Om vi inte blir fullt antal SCT:are finns det möjlighet att fylla på med ännu icke dito. Men först medlemmar.

Pris: 1350 kr för de som ska gå kursen, 670 kr för de som är certade. I priset ingår löpningen, yogan, kursen, bankostnad, träningstiden och boende.

Åka: För att hålla ner kostnaderna tar vi egna bilar och samåker. Anmäl om du har en bil och hur många du kan ta med. Jag har bil och plats för tre personer så det behövs tre bilar till för att det inte ska bli för trångt. Kostnaderna för bensin partar vi på.

Bo: Vi kommer att bo på STF Vandrarhem i dubbelrum. Lakan och handduk kan du betala för på vandrarhemmet, vill du spara utgiften tar du med egna. Frukost finns att köpa för 70 spänn, eller så tar man med egen.

Utrustning: Löparkläder för utomhuslöpning och yogakläder för inomhusyoga. För velodromen gäller cykelkläder för inomhusläge. Cykelhjälm, cykelskor med SPD kleets. Om du verkligen inte har SDP går det att fixa på velodromen. Vill man klämma in lite simning är simgrejer en bra idé.

Mat: Vi betalar all mat för oss själva. 

Velodromen: Cykel lånar vi där och det är fixie som är bancykel; ingen broms, inga växlar. Banan är 190 meter runt och har 11-51° lutning. Hej vad det killar i magen! Gå in och kolla på velodromen.se

Emma Graaf: Emma har en del av sitt hjärta kvar i SCT. Hon blev sommaren 2013 svensk mästarinna på långdistans och är med i Svenska långdistanslandslaget och deltog vid VM i långdistans 2015.

Yogahuset: Vi yogar på Yogahuset som har en speciell yoga för löpare. 

Välkomna! 

Anna