Snart dags att förnya medlemskap!

  • 26 nov 2014

image: Snart dags att förnya medlemskap!

Många av er har redan satt upp sina mål och anmält sig till tävlingar och har därmed startat upp träningen inför säsongen 2015. Vi hoppas att du vill fortsätta göra det i SCTs färger och därför läser denna info lite extra noga!

Vi kommer inom kort att skicka ut faktura för nästa medlemsår till alla som er är medlemmar nu under 2014. 

Medlemsavgiften är oförändrat 1400 kr för hela säsongen 2015 och omfattar all schemalagd träning, inträde till SCTs träningspass i simhallar och spinningsalar samt träningsdagar på Bosön. Utöver träning hoppas vi på många andra aktiviteter så som klubbfester, klubbmästerskap, after work, träningshelger mm.

När du får din faktura på mailen är det viktigt att du betalar din faktura innan förfallodatum för att du ska få behålla din plats i SCT. Vi har en lång kölista med förväntansfulla triathleter som är sugna på medlemskap i SCT. Efter årsskiftet öppnar vi upp med de lediga platser som uppstått vid årsskiftet, dvs de som valt att avstå sitt medlemskap inför 2015. Om du inte vill vara medlem ska du svara på mailet med den bifogade fakturan och skriva att du avstår din plats. Då krediterar vi er faktura och erbjuder din plats till kölistan. (Det räcker alltså inte bara med att inte betala fakturan för då får du en påminnelse med påminnelseavgift). 

Hälsningar,
Styrelsen