Bosön 11/2

  • 26 jan 2017

Vi har den stora äran få presentera en av Sveriges mest färgstarka föreläsare och inspiratör - Annika R Malmberg Hamilton.
En underhållande föreläsning om människors olikheter och drivkrafter. Genom åren hon inspirerat tusentals personer, ledare, säljare och även multisportteam och lag till framgång. Även utanför jobbet älskar Annika utmaningar. Hon tränar och tävlar i mountainbike, terränglöpning och paddling tillsammans med sin man och kollega Johan

 

Lite från Annikas repertoar:
Hennes föreläsningar är roliga och träffsäkra tolkningar av hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med varandra - både hemma och på jobbet. Vi bjuds på hemligheterna bakom framgång, med handfasta råd och verktyg som gör oss bättre på att kommunicera, samarbeta och presentera. Vi får lära oss metoder för hur vi kan identifiera våra styrkor och uttrycka vad vi behöver.

Vi får tips om hur vi kan ge feedback utan att våra relationer går i baklås och lära oss hur man kan vända motgångar och avundsjuka till vår fördel. Genom åren har tusentals personer, team, ledare och säljare blivit inspirerade till framgång.