Swimrunläger på Grinda 6-8 juni

  • 13 maj 2014

Under nationaldagshelgen 6-8 juni kör vi ett swimrunläger på Grinda för alla som vill testa denna tävlingsform för första gången eller för er som har tävlingar planerade i sommar och vill testa er utrustning och/eller träna ihop er med er lagkamrat. Det finns 30 platser och sista anmälningsdag är 24 maj. Kostnad har klubben subventionerat till 1500 kronor.

 

Fokus kommer att ligga på praktiska övningar med mycket simning och löpning med relativt korta sträckor. Vi testar utrustning såsom draglinor, paddlar, mm för att hitta det som funkar för just er. Alla swimrun-pass genomförs i team om två varför ni kommer att delas in i team när vi ankommer till Grinda. Har ni redan en teamkamrat ber vi er ange detta i samband med anmälan.

En välmeriterad Swimrunprofil kommer under lördagen att finnas på plats och bjuda på sina erfarenheter av Swimrun-tävling & -träning.

För att delta krävs egen våtdräkt (behöver ej vara anpassad för swimrun). Övrig utrustning är frivillig – vi har med utrustning för lån/test.  

Avfärd sker från Stockholm city på fredag förmiddag 6 juni med båt och vi bor i 4-bäddsstugor på Grinda. Åter i Stockholm ca 15.30 på söndag 8 juni. Anmäl dig till aktiviteten genom att logga in och sedan gå in under "Anmälan" i menyn.