Triathlonhelg i Sigtuna 12-14 juli

  • 9 apr 2019

image: Triathlonhelg i Sigtuna 12-14 juli

Kom och simma, spring och cykla ihop i juli, på cykelavstånd från stan!

Kanske ska du göra din första triathlontävling i sommar och vill öva på växlingar? Eller så ser du fram emot din tionde målgång i Kalmar och vill toppa med en träningshelg på hemmaplan? Alla SCT:are är välkomna till en helg med triathlonträning i Sigtuna den 12– 14 juli.

Läs mer och anmäl dig här.

Vi cyklar från stan (ca 6 mil) på fredag eftermiddag och räknar med att vara tillbaka på söndag kväll. Däremellan blir det gemensamma sim- cykel- och löppass, växlingsträning och så sätter vi ihop allt till en minitriathlon!

Praktiskt

Vi bor på STF i Sigtuna, i tvåbäddsrum med vandrarhemsstandard och 500 meter till badplats.

För den som vill ordnar vi transport av väska till/från uppsamlingsplats i stan, och vill du inte cykla går det så klart att ta sig dit med bil eller pendeltåg också.

Självkostnadspris: 1 400 kronor.

Vad ingår? Boende inkl sänglinne, middag fredag kväll, frukost lördag och söndag, enklare lunch söndag. Och möjlighet till en massa träning ihop förstås!

Ingår ej: lördagens lunch/fika i samband med cykling och lördag middag betalar man för själv. Då är det fri lek att utforska Sigtunas krogvärld eller använda gästköket på vandrarhemmet.

För att vi ska kunna planera och boka boendet är anmälan bindande och om man får förhinder så behöver man finna en ersättare.

Frågor (eller allmänna glada idéer och tillrop) om lägret kan ställas till Tora eller skickas till trihelg@sct.nu. Hit kan du även meddela allergier som påverkar matplaneringen.

Välkommen!