SCT Duathlon 26 april

  • 31 mar 2014

image: SCT Duathlon 26 april

TÄVLINGEN ÄR INSTÄLLD! Lördag 26 april kl 12 är det återigen dags för premiärtävlingen i Duathlon Cup! Då arrangerar SCT första deltävlingen SCT Duathlon ute på Ekerö. Anmälan till tävlingen sker på Svenska Triathlonförbundets hemsida, www.svensktriathlon.org. 

TÄVLINGEN ÄR INSTÄLLD!
 
Bansträckning
Start- mål- och växlingsområdet med kansli kommer att ligga på ängen vid Lövö Prästvik (se karta i tävlings-PM här). Vi tar emot efteranmälningar från kl 11 och starten går kl 12, sista målgång senast kl 14.
 
Löpmoment 1:
Löpslingan är 5 km i löpmoment 1 och löps 1 varv. Start på ängen vid Lovö prästvik, uppför Strömdalsvägen, förbi reningsverket och in på grusväg bort till vändning och sedan samma väg tillbaka.
 
Cykelmoment:
Cykelmomentet är 20 km och kommer att gå på en slingbana som är 10 km och sträckan körs 2 varv. Start sker i växlingsområdet och går sedan längs Strömdalsvägen, förbi Lovö Kyrka och vidare på Rörbyvägen till Rörby. Vändpunkt är på Rörbyvägen strax efter Rörby och är placerad med fri sikt åt vardera håll på en lång raksträcka. Vändpunkt inför varv 2 på Lovö Prästvik sker uppe vid vändplanen intill Strömdals reningsverk. 
 
Löpmoment 2:
Samma löpslinga som i löpmoment 1 med skillnaden att slingan kortats av till 2,5km.