Vi behöver funktionärer!

  • 6 jun 2014

image: Vi behöver funktionärer!

Säsongen är i full gång och med detta så uppstår även behovet av funktionärer. Vi behöver därför din hjälp och engagemang som funktionär! Årets tävlingar som SCT arrangerar eller är medarrangörer till är XTerra Sweden 12-13/7, Stockholm Triathlon 23-24/8 samt Carl-Henriks Minne 20/9.

Att vara med och bidra som funktionär kan innebära allt från att vara med på förberedelser inför tävlingen till att vara med i själva genomförandet. Till exempel som flaggvakt, langa vatten och energi, svara för säkerhet etc. Oavsett om du har erfarenhet som funktionär eller inte så kan du vara med och bidra!

Gör så här för att anmäla dig som funktionär till något av SCTs arrangemang:

Xterra Sweden 12-13 juli: Klicka på denna länk för att komma till förbundets hemsida och anmäl dig till någon av dagarna (du behöver alltså inte vara funktionär båda dagarna). 

Stockholm Triathlon 23-24 augusti: Klicka på denna länk för att komma till förbundets hemsida och anmäl dig till någon av dagarna eller till specifikt område (du behöver alltså inte vara funktionär båda dagarna). OBS! Vi har som krav i SCT att du själv måste hjälpa till eller se till att någon ställer upp som funktionär åt dig om du själv tänker tävla. Du kan vara funktionär ena dagen och tävla nästa dag eller be en kompis att ställa upp för dig.

Carl-Henriks Minne 20 september: Logga in på vår hemsida sct.nu och klicka på Anmälan i menyn. Välj SCTs tävlingar under rubriken Funktionärer.