Nu öppnar vi för nya medlemmar

  • 20 feb 2015

image: Nu öppnar vi för nya medlemmar

Nu äntligen är vårt problem med fakturahanteringen löst och vi kan återigen öppna upp för nyregistrering av medlemskap. Medlemsavgiften är som tidigare 1400 kronor för perioden fram till 31 december 2015 och då ingår all schemalagd träning samt testdagar på Bosön. Klicka på läs mer för att veta mer om registreringen.

 

Viktigt! För att bli betalande medlem i SCT ska du BÅDE registrera ett konto här på sidan OCH anmäla dig till gruppen Medlemskap 2015 under rubriken Anmälan i menyn. 

När du registrerat ett konto på hemsidan ska du inom ett par minuter få ett mail med en länk för att inom 24 timmar aktivera ditt konto. Har du inte fått det inom en timme så kolla din skräpmail. Efter att du aktiverat ditt konto så anmäler du dig till Medlemskap 2015 under rubriken Anmälan i menyn

Om du inte skulle få fakturan via e-post inom någon timme så kolla din skräpmail eller kontrollera ditt konto så att e-postadressen är korrekt. Din faktura finns även på ditt konto på hemsidan så du kan ladda ned den när du vill. Observera att fakturan har ett förfallodatum och att påminnelseavgift tillkommer vid sen betalning. 

Efter att vi registrerat din betalning, vilket kan ta ett par vardagar, kommer vi att skicka dina uppgifter till Eriksdalsbadet så du kan hämta ut ditt passerkort. Först då kan du börja träna med oss. Observera att kortet endast gäller för entré till våra simbanor och simtider, ej för utnyttjande av andra bassänger eller andra aktiviteter.

Välkommen till SCT!

/Styrelsen