Stafett-SM

  • 3 maj 2015

image: Stafett-SM

14:e juni går stafett-SM av stapeln i Uppsala och vi vill att det ska synas vilken som är Sveriges största (och bästa?!) triathlonklubb! För att uppmuntra deltagande står klubben för anmälningsavgiften för alla SCT-lag som startar.

Varje lag ska bestå av två herrar/män/killar och två damer/kvinnor/tjejer.

Distanserna är 265 m simning, 6 km cykling och 1,2 km löpning. Mer info om tävlingen hittar du på tävlingens hemsida: http://www.uppsala-triathlon.se/
och genom att klicka på Läs mer här nedanför.
 

SM är ju SM och det vore roligt att kunna komma till start med ett toppat lag som har chans på medalj. För att ta ut deltagarna till det toppade laget kommer det hållas uttagningar. Tanken är att ha en huvudutagning för varje disciplin men har du förhinder att delta vid den kan du köra vid ett annat tillfälle alternativt skicka in ett färskt resultat. Resultatet från huvuduttagningarna kommer väga tungt men hänsyn kommer även tas till äldre meriter.

Doodle-fråga för simuttagning. När kan du? Fyll i ditt för- och efternamn. http://doodle.com/ks7bf6sy3ks34f3i

Doodle-fråga för cykel- och löputtagning. När kan du? Fyll i ditt för- och efternamn.  http://doodle.com/ztf6bsgvpbg99hsr

I dagsläget har vi åtta damer och  elva herrar anmälda, så haka på och anmäl dig du också!

Självklart kommer alla SCT-lag (d.v.s. 100% SCT-medlemmar i laget) få samma sponsring av startavgiften, oavsett ambitionsnivå. Det viktigaste är att visa att vi är många och att vi har kul tillsammans, eventuella SM-medaljer är bara bonus.