Carl-Henriks Minne 19 september

  • 30 aug 2015

image: Carl-Henriks Minne 19 september

Carl-Henriks Minne är en löpartävling på Södermalm i Stockholm. Den snabba och lättlöpta banan går ut med Årstaviken och är perfekt både för dig som vill testa på den kortare distansen på 5 km, samt du som vill slå personbästa på 10 km.
 
Vår vän och klubbkamrat Carl-Henrik lämnade oss hastigt till följd av hjärtmuskelinflammation den 16 september 2008. Carl-Henrik blev 26 år gammal. Trots sin ungdom var han en av de medlemmar som varit med längst i Stockholm City Triathlon, hans intresse för triathlon och engagemang för klubben var mycket stort. Hans styrka i triathlon var löpningen som också var hans stora passion.
 
För att hedra Carl-Henrik arrangerar vi varje år löpartävlingen Carl-Henriks Minne, en tävling för alla, elit som motionär.
 
Loppet
Banan går ut med Årstaviken och sträcker sig från Eriksdalsbadet till Drakenbergsparken och tillbaka. Se banan för mer detaljerad information.
Anmälningsavgiften är 100 kr (oavsett klass) och den går oavkortat till välgörande ändamål. 
 
Du kan också anmäla dig direkt vid starten utan extra avgift. Tidtagningen kommer att vara manuell. Inga fot-chip kommer att delas ut. Nummerlapp hämtas vid starten på tävlingsdagen från kl 09.30.
 
Starten går kl 10 och vi stänger målområdet kl 11.30. Priser delas ut i form av vandringspokaler för vinnare på 5km och 10km i dam- respektive herrklass.
 
Banan
Banan går längs Årstaviken på Söder i Stockholm. Banan är lättlöpt och distanserna är 5 km eller 10 km. Ett varv är 5 km, vilket betyder att deltagarna i 10 km-klassen springer två varv. Starten sker på grusplanen/parkeringen nedanför tennisbanorna, strax intill Eriksdalsbadet. Klicka här för ungefärligt riktmärke.
 
 
Anmäl dig genom att logga in på vår hemsida och klicka på menyrubriken Anmälan. Har du inget konto på vår sida kan du snabbt registrera dig via förstasidan.
 
Har du problem att registrera ett konto eller att anmäla dig? Maila sct-ordforande@sct.nu