SCT Klubbmästerskap 22 juni

  • 24 maj 2016

image: SCT Klubbmästerskap 22 juni

Den 22/6 anordnar SCT klubbmästerskap i området runt Sjöhistoriska museet.
Ta chansen att tävla med dina kompisar, det är både kul och gratis. 
Det kan nästan inte bli enklare!

Klubbmästerskapet går på sprintdistans, eller så nära vi kan komma med en säker och rättvis bana. Vi utgår från banan som triathlonträningen på tisdagar använder, men justerar simningen så att den blir så nära 750 meter som möjligt.

Hålltider:

  • Samling utanför Sjöhistoriska från 18:00
  • Genomgång av banan inför start 18:20
  • Starten går 18:30

Efter avslutad tävling stannar de som vill och spontanpicknickar i gräset och utbyter erfarenheter dragna under tävlandet (eller valfria andra erfarenheter). Vi kommer att ta med några engångsgrillar, du tar med det du vill lägga på grillen och det du vill knapra på i övrigt. Och kanske en filt att sitta på. 

Det finns två klasser, herr och dam. Utöver äran och glädjen det innebär att tävla med/mot sina klubbkamrater så finns det finfina priser att vinna!

Har du aldrig tävlat förut så säg till så hjälper vi dig att ”duka upp” i växlingsområdet och gå igenom flowet! Alla medlemmar är välkomna att vara med, det är en jättebra möjlighet att träna tävlingsmomentet inför sommarens andra tävlingar.

Anmäl dig genom att klicka HÄR (under Tävlingsanmälan)

Vi behöver också hjälp med att att rigga tävlingen på eftermiddagen, ungefär klockan 17, samt några som kan vara funktionärer under själva tävlingen. Så, om du har lite ont i foten eller vill fokusera på att lära av att titta på hur andra gör - hör av dig till Åsa Schwieler (asa.schwieler[at]gmail.com) om du kan hjälpa till. 

Välkomna!