Funktionärer till tävlingar

  • 10 maj 2016

image: Funktionärer till tävlingar

Säsongen är igång och som vanligt behövs det funktionärer för att hjälpa till med allt från uppbyggnad av områden, säkerhet, glada tillrop och inte minst langning av vätska eller sträckchefer.

Vi är många medlemmar och ju fler som vill och kan hjälpa till, desto bättre! Den tävling där behovet är allra störst är som vanligt Stockholm Triathlon och där ber vi er att ställa upp på antingen lördagens eller söndagens tävling. Vill ni själva tävla går det såklart jättebra att låta mamma, pojkvännen, grannen eller hejarklacken vara funktionär i ert ställe.

Anmäl er på denna länken: http://apps.svensktriathlon.org/volunteers/anmalan_pop.asp?CompID=1102&club=SCT

Om ni själva anmäler er hos arrangörerna ange att ni tillhör Stockholm City Triathlon, så meddelar arrangörerna oss sedan att ni deltagit.

- Funktionärer på Stockholm Triathlon kommer att ersättas med ett bidrag till klubbkläder som står i förhållande till funktionärsinsatsen.

- Funkisersättningen från förra året kommer att postas snart med så att ni kan nyttja den rabatten när ni köper klubbkläder.

- Är ni sugna att ställa upp som sträckchef på Velothonen meddela Ulrik på ulrik.birgersson@ki.se så tar han det vidare.

Hoppas vi ses,
Tävlingsledningen