Dags att växla upp?

  • 30 sep 2016

image: Dags att växla upp?

Nu är triathlonsäsongen för 2016 (nästan) slut och det är dags att börja blicka framåt mot 2017. Därmed öppnar vi för anmälan till SCTs elitgrupp samt vår nya satsning på ambitiösa age group-tävlande, SCT AG Aspire. All info du behöver finns nedan.

Årets elitgrupp har bestått av Diane Sadik, Tobias HöglinLeopold Kaftanski samt Donato Campanini som på grund av skada dessvärre valde att gå ut ur gruppen. Vi vill rikta ett stort tack till årets elitgrupp för fina insatser, innan vi kickar igång ansökningsprocessen för nästa säsong!

Till nästa år har vi valt att bredda satsningen på triatleter som vill åstadkomma ”det lilla extra”. Vi kommer fortsätta med en elitgrupp som tidigare år, men nytt är att vi också kommer starta en grupp som riktar sig till dig som tävlar age group på medeldistans och har ambitioner lite utöver det vanliga. Detta betyder att vi kommer starta upp två grupper med separata upplägg, men med vissa gemensamma punkter under året.

Paula Kirkegaard och Tom Jenkinson är de som kommer hålla i trådarna för båda grupperna; Paula som koordinator och Tom Jenkinson som inspirationsresurs. Dessutom kommer Emelie Berglund bistå elitgruppen med kompetens kring sociala medier.

Information om vad elitgruppen innebär hittar du här och anmälningsblankett finns här. Sista ansökningsdag till elitgruppen är torsdag 27:e oktober.

Information om vad AG Aspire innebär hittar du här. Notera att anmälningsblanketten till AG Aspire är elektronisk, länk hittar du i infodokumentet eller klicka här. Sista ansökningsdag till AG Aspire är torsdag 17:e november.

Frågor skickas till Tom: coach_t@outlook.com eller Paula: paula.kirkegaard@live.se