Klubbfest 30 november

  • 13 okt 2019

Välkommen till årets klubbfest! För den som vill går det att värma upp med 3D spinning kl 16, sedan träffas vi 18.15 för mingel och senare middag på kvällen. På festen delar vi som vanligt ut årets hedersomnämnanden, klicka på läs mer för information och anmälan. 

Festkomiteen har i år ordnat med både spinning och middag. För den som vill börjar festen alltså med 3D spinning kl. 16 på SATS Stureplan. Aktiviteten i sig är gratis men sker till förmån för Barncancerfonden. Deltagare uppmuntras därför att swisha 50 kronor (eller gärna mer) till SCT:s egna insamling till Barncancerfonden. Swishnummer till insamlingen kommer finnas i anslutning till spinninglokalen. Det finns max 54 platser på denna aktivitet så först till kvarn är vad som gäller.
 
18.15 är det mingel med efterföljande middag i form av buffé (vegetariska alternativ ingår i buffén) på Courtyard by Marriott Stockholm Kungsholmen. Kostnaden för middagen är 250 kr. 

Dessa två aktiviteter har två separata anmälningar, till anmälningssidan 

Årets hedersomnämnanden delas ut i nedan kategorier. Skicka in din motivering, vem du tycker ska få vilket pris - och varför till info@sct.nu senast 24 nov. Styrelsen överlägger och presenterar vinnarna på festen.

1) Årets Prestation
2) Årets Klubbkamrat 
3) Årets Värsting
4) Årets Tränare