Årets hederspris

  • 21 dec 2020

Stort grattis till vinnarna av årets hederspris! (Från vänster i bild: Josefine Heusinger von Waldegg, Joar Palm, Ulrik Lind, Tora Philp (Redhorse Photo) och Corona- priset till Timothy Liljebrunn som lyckades ta sig till Tallin och genomföra sin första Ironman) !

Tack för alla bidrag med nomineringar från våra medlemmar har kommit in, klicka på läs mer för att läsa alla motiveringar! 

Årets klubbkompis: Josefine Heusinger von Waldegg
Engagerad, glad och pratglad person som ser alla i en grupp. Hon är generös och är bra på att peppa oss på träningarna. Hon inspirerar också med att testa nya saker, som swimrun, MTB och långa terränglopp. Är också innovativ och bjuder in till löpträning över Teams.

Årets tränare: Joar Palm
Är en stor positiv förebild på alla plan. Engagerad och dedikerad är väl det minsta man kan säga. Han är idérik och duktig på att locka fram motivation med bra inlägg på Facebook, han får våra pass att kännas lite lättare när vi ser vad han själv genomlider på sina tävlingar.  Han verkar genuint tycka att det är skitkul att vara löptränare också.

Årets värsting: Ulrik Lind
En veteran som visar de yngre att ålder endast är en siffra. Man skulle kunna säga att han dominerade på KM simningen i Flaten (se gärna Nypans video över den ursinniga simningen och den enorma ledningen redan vid första bojen, trots kvalificerat motstånd.) Han vann både KM simning och KM triathlon i år.

Han är också en stabil och vänlig klubbkompis.

Årets prestation: Tora Philp
En person som utan vidare förberedelse kliver in och gör Ultratri - som ensam tjej, och klarar det på ett helt makalöst sätt. Det kan också vara årets foto när hon med ett leende på läpparna och en spurt som heter duga över Västerbron i solnedgången springer tillsammans in i mål med flera av våra klubbkamrater.

Är hon i sitt livs form?

Årets bonus- Corona pris: Tim Liljebrunn
Den här personen dök upp som nybörjare i början av året och har utvecklats från bana 3 till 1 på morgonsimmet och är fortfarande hur ödmjuk som helst. Det mest beundransvärda var att han tog sig till start och genomförde en Ironman i Tallin detta Corona- år.