Årets hederspris 2021

  • 22 nov 2021

image: Årets hederspris 2021

Vinnare i årets hederspris: Tom Jenkinson, Elisabeth Söderberg, Monica Perez, Matt Hill

Läs alla motiveringar under Läs mer! 

Årets prestation 

Det här är enligt motiveringarna en mycket gammal person. Men förmodligen springer han både längre och snabbare än de flesta tjugoåringar. Han är också nytänkande och inspirerande, en förebild på många plan. Trots skador i år lyckades han med sitt mål att springa Uppsala marathon under 3h. 

Vinnare är: Tom Jenkinson

Årets värsting

Den här personen har humor och verkar ta livet med en klackspark. Hon borstar av sig skrubbsår och reser sig igen. Flera vittnade när hon körde Ironman i Köpenhamn och blev påkörd men avslutade tävlingen enligt plan, men sprang hela maran med skrapsår, bulor och blod. Hon hamnade på pallen, och även tre veckor senare i Jönköping. Grymt!

Vinnare är: Elisabeth Söderberg

Årets klubbkompis

Det här är en mycket omtänksam person. Under Covid- året har hon arrangerat utomhuslöpning med efterföljande fika, men också peppat och påmint klubbkompisar om teknikövningar, brytt sig om deras inköp av utrustning. Hon är också en sann supporter när andra tävlar.  

Vinnare är: Monica Perez

Årets tränare

En mycket engagerad, kunnig och påhittig person. Många i klubben har utvecklats mycket tack vare hans närvaro. Han har tagit simträningen i Hellas till nya nivåer med sin kajak. Han är mån om att alla ska bli sedda och har lyckats göra simträning både roligt och utvecklande.  

Vinnare är: Matt Hill