Dags att förnya medlemskap!

  • 28 dec 2013

image: Dags att förnya medlemskap!

Snart är det nytt år vilket också innebär ny period för medlemskapet i SCT. Vi har för ca 1 vecka sedan genererat faktura till alla som är medlemmar 2013 och denna har mailats ut till den e-postadress vi har registrerad hos oss. Har du inte fått den kan det bero på att vi har fel adress till dig eller att spamfiltret har rensat bort mailet. Du kan dock hitta din faktura på ditt konto om du loggar in på sct.nu och sedan klickar på Mina fakturor.

Saknar du din faktura eller vill du avsluta medlemskapet?
Av någon anledning har några få medlemmar inte fått sin faktura alls och dessa har vi rättat manuellt i efterhand. Maila oss på info@sct.nu om du inte hittar någon faktura på ditt konto.

Om du inte vill vara medlem i SCT under 2014 måste du innan fakturans förfallodatum meddela oss detta, annars skapas det en påminnelsefaktura med en extra avgift. Dessutom riskerar du att inte få ditt inträdeskort till Eriksdalsbadet efter årsskiftet och att du inte heller kan boka dig för aktiviteter via hemsidan. 

Inte medlem ännu?
6:e januari kommer vi att öppna upp anmälan för nya medlemmar igen. Då kan du skapa ett konto här på hemsidan och anmäla dig som medlem. Då får du en faktura på årsavgiften som är 1400 kronor och ger dig tillträde till all schemalagd träning.

Lycka till med träningen 2014!

Henrik Selbo
Ordförande SCT