Velodromhelg i Falun 27-29/3

  • 25 feb 2015

image: Velodromhelg i Falun 27-29/3

Välkommen på en rolig och intensiv träningshelg med löpning och cykling i fokus! Helgen 27 till 29 mars ordnar vår medlem Anna Erlandson återigen en helg med simning, löpning och framförallt cykling. Målet för resan är Falun och velodromen. Det finns plats för 16 medlemmar och klubben har subventionerat avgiften ordentligt. 

 

Preliminär agenda

Vi far gemensamt till Falun på fredag kväll 27 mars med avfärd ca 17.30. Lördagen ägnas sedan åt simning i Lugnets simhall kl 9-11 och eftermiddagen tillägnas löpträning fördelat på två pass i/kring Lugnet.

Söndagen blir en heldag i Velodromen, med cykling både för de som har certifikat och för de som inte har provat på velodrom förut. Det blir egen introduktionskurs för icke certifierade, samt gemensam träning i totalt ca 5 timmar innan vi sedan tar oss hem mot Stockholm igen. 

Det finns 16 platser till träningshelgen och kostnad för resa och uppehälle är 750 kr (faktureras i samband med anmälan), med ett tillägg på 500 kr för de som ska gå kursen (faktureras när vi vet vilka som vill gå kursen). Anmälan till helgen hittar du under rubriken Anmälan i menyn eller följer denna direktlänk.

Har du frågor kring aktiviteten kontaktar du Anna Erlandsson via anna@erlandson.nu eller 0707-958 148.