Cykelresa till Gran Canaria 3 februari med Aktivitus

  • 18 jan 2024

image: Cykelresa till Gran Canaria 3 februari med Aktivitus

Detta är veckan för dig som vill få bra träning med tydlig träningsstyrning där alla får ut bra träning på sin nivå.

Om resan

Det här är veckan som kommer göra dig riktigt snabb under 2024! Träningen kommer att vara styrd med tydliga sträckor, intensitet och övningar. Vi jobbar med helheten av din cykelförmåga - uthållighet, cykelteknik och cykling i grupp. Utöver detta kommer vi att göra fälttester med laktatmätningar för att säkerställa just din intensitet under passen. Med andra ord kommer veckan se väldigt lik ut vad ett proffslag gör under en träningsvecka.
En tydlig träningsinriktning under veckan utesluter givetvis inte bra luncher och kaffestopp på fina platser, gemensamma middagar och andra trevligheter.  

Veckans program

Utöver att samtliga träningspass och rundor är ledarledda så ingår det laktatmätta fälttester, uppföljning, teknikträning och föreläsningar. Under de flesta dagarna kommer vi att köra två träningsgrupper som du fritt väljer mellan. En grupp för en längre och hårdare träningsdag samt en grupp för en kortare och lättare träningsdag. Det finns också bra förutsättningar för de som vill träna löpning och simning under veckan.

Boende

Vi bor på fantastiska Lopesan Baobab (*****) i en fin miljö, stort poolområde (Grymt för familjer, barn och trötta cyklister) med frukost och middag som ingår i resan. Nivån på maten och hotellet är exceptionellt bra.

SISTA MINUTEN RABATT FÖR MEDLEMMAR 1500 kr KOD: AKTVIP24

Boka här! Frågor och funderingar: Kontakta Micke Hanell 070-6924550

Innan resa får du även 50% rabatt på Avanceradtest cykel