Age Group Aspire Squad 2020 

  • 19 nov 2019

Nu kan du anmäla dig till Age Group Aspire träningsprogram 2020. Träningsprogrammet är för dig som är över 18 år och medlem i SCT som har en ambition med din träning och har ett nytt mål för nästa tävlingssäsong. Programmet är specifikt skrivet för Ironman Jönköping 70.3 och Kalmar 140.3 samt Stockholm Triathlon OS-distans. Du ingår i en community med andra medlemmar från klubben och får en samhörighet och lite extra coaching och support.

Träningsprogrammet är gratis, din motprestation är att bidra som funktionär på några av SCTs tävlingar (samt utannonserade behov) under säsongen. 

”Aspire is a structured training support program for SCT members willing to invest significant time in becoming the best they can be” – Tom Jenkinson

För mer information klicka på läs mer 

För 2020 har träningsprogrammet skrivits av Tom Jenkinson med stöd från SCTs samarbetspartner Aktivitus. På onsdagar hålls löpträning av professionell löpcoach från Aktivitus. Och samtliga spinningledare i SCT har utbildats och följer nu ett strukturerat träningsprogram. 

Välkommen på informationsmöte den 28 november 19.00-20.00 i stora konferenssalen på Eriksdalsbadet. För anmälan, se SCT Facebookgrupp eller kontakta Tom Jenkinson, tricoach@live.co.uk.

Mer information om Age Group Aspire

Läs mer om Aktivitus träningslära och upplägg för cykelträning